Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Харкові міліція силою знесла намети протестувальників

Четвер, 11 серпня 2011, 15:29

У Харкові міліція демонтувала намети, які в ході акції протесту встановили звільнені водії тролейбусів комунального підприємства "Міськелектротранс".

Як повідомляє УНІАН, в ніч з середи на четвер у Харкові звільнені водії і представники первинної профспілкової організації "Захист справедливості" КП "Міськелектротранс" встановили два намети у сквері за пам’ятником Леніну на площі Свободи.

Близько 11:00 державний виконавець, який прибув на місце акції з працівниками міліції, зачитав її учасникам рішення Харківського окружного адмінсуду, яким мітингувальникам заборонили проводити безстрокову акцію протесту.

Протестувальники відмовилися згортати намети та заявили, що постанова суду стосується акції протесту, про яку заявляв активіст Четвериков, а він уже залишив табір протестувальників і не бере в акції активної участі.

У відповідь на це працівники міліції силою демонтували намети протестувальників.

Як повідомлялося раніше, 10 серпня звільнені працівники "Міськелектротранс" оголосили безстрокове голодування, вимагаючи поновити їх на посадах і погасити заборгованість із зарплати, яка, за даними профспілки, складає близько 4 мільйонів гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...