У "Регіонах" вважають, що доповідачі ПАРЄ не тим займаються

Четвер, 11 серпня 2011, 19:52

Вимоги доповідачів Моніторингового комітету ПАРЄ по Україні про звільнення Юлії Тимошенко свідчать про вибірковий підхід до справ Україні.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко, повідомляє прес-служба партії.

"Якщо доповідачі Моніторингового комітету ПАРЄ з питань України звертаються з вимогою звільнити Тимошенко, вони повинні також звернутися і до неї, щоб вона не порушувала процесуальні норми і поважала суд", - заявив політик.

Також Колесніченко нагадав, що один з доповідачів Моніторингового комітету ПАРЄ з питань України є представником Народної Європейської Партії.

"А ця партія - партнер БЮТ в Раді Європи. Природно, подібна заява - це є політична солідарність з Тимошенко", - підкреслив він.

"Ще один важливий момент, а чому доповідачі Ради Європи не турбуються про долю іншого прем'єра Україна - Павла Лазаренка, який знаходиться у в'язниці в США? Він же теж проходив з питань, які пов'язані з компанією ЄЕСУ...", - зазначив депутат.

Також Колесніченко задається питанням, чому доповідачі Моніторингового комітету ПАРЄ з питань України мовчали, коли уряд Тимошенко робив спроби заборони використання мов національних меншин на телебаченні.

"Ось такими проблемами повинні займатися в Моніторинговому комітеті ПАРЄ. А їхні сьогоднішні заяви свідчать про вибірковий підхід до справ Україні", - резюмував депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування