Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Один на трьох. Міліція посилено стереже мітингувальників

П'ятниця, 12 серпня 2011, 17:15

Міліція не зафіксувала порушень громадського порядку під час п’ятничних мітингів опозиції на підтримку екс-прем’єра Юлії Тимошенко біля Печерського та Апеляційного судів у Києві.

Як повідомили УНІАН в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС України, у п’ятницю з 09.00 біля будівлі Печерського райсуду, розташованого на вул. Хрещатик, 42, у 41 наметі перебували близько 100 прихильників та представників політичної партії "Всеукраїнське об`єднання "Батьківщина".

Неподалік біля 5 наметів знаходилися близько 200 представників Всеукраїнської громадської організації "Загальновоїнська спілка України".

Станом на 14.00 кількість прихильників "Загальновоїнської спілки України" залишилася незмінною, а число прихильників Тимошенко збільшилося до 150 осіб.

За даними УЗГ, охорону громадського порядку на зазначеній території забезпечують 70 працівників міліції та 50 військовослужбовців внутрішніх військ МВС України.

Біля апеляційного суду зранку був встановлений один намет, але потім його розібрали .

На мітингу у період з 10.00 до 11.10 перебували близько 120 представників БЮТ на чолі з народним депутатом України Юрієм Одарченком та заступником голови ВО "Батьківщина" Олександром Турчиновим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...