Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Замовником чорнухи на Тимошенко виявився Калашников?

Вівторок, 16 серпня 2011, 18:36

Фільм "Вкрадений попкорн", що є чорним піаром екс-прем'єра Юлії Тимошенко, поставили в ротацію на телебачення за вказівкою екс-нардепа, регіонала Олега Калашникова.

Як з'ясувало BBC.ua, обласні телекомпанії показали фільм у рамках співпраці із державною компанією УТР (Всесвітня служба "Українське телебачення і радіомовлення"), яка, у свою чергу, показувала "Вкрадений попкорн" згідно із угодою, укладеною із замовником.

Ініціатором виявилася громадська організація "Загальновійськовий союз України", яку очолює Калашников.

У попередньому складі парламенту від входив до фракції Партії регіонів. Саме він є одним із організаторів акцій протестів проти Тимошенко під стінами Печерського суду у Києві.

"Художня рада розглянула пропозицію, після чого ми уклали угоду. Це нормальна практика. Ми маємо план заробляння грошей, так зване наповнення спеціального фонду. Природно, якщо дають матеріали, які не порушують закон, ми беремо їх в ефір. Це кошти, за які ми живемо", - сказав генеральний директор УТР Василь Юричко.

Фільм "Вкрадений попкорн" створений американськими журналістами. Вперше він з'явився на екранах під час президентської кампанії 2010 року.

Автори фільму твердять, що головною метою було показати механізми корупції, що діяли в Україні за часів прем'єрства Павла Лазаренка, а Тимошенко була задіяна у цих схемах як колишній керівник компанії "Єдині енергетичні системи України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування