Українці перестають вірити Януковичу і Кº

Четвер, 18 серпня 2011, 20:37

Експерти констатують різке падіння рівня довіри до президента Віктора Януковича та влади в цілому.

Про це під час прес-конференції у Києві повідомив гендиректор компанії TNS Микола Чурилов, передає УНІАН.

За його словами, найвищий рівень довіри до нової влади дослідники відзначали у квітні-травні 2010 року.

Згідно з результатами дослідження, проведеного у липні 2011 року, ступінь довіри до президента знизився до - 0,8%, тобто йому певною мірою довіряють близько 30% громадян України.

Показники прем’єра Миколи Азарова гірші: якщо 3-4 місяці тому відсотковий показник довіри до нього становив - 0,2-0,1%, то зараз йому певною мірою довіряють на - 1,1% (15-18% населення).

За словами Чурилова, водночас дослідження виявило, що серед політиків найнижчий рівень довіри має екс-президент Віктор Ющенко.

"Я думаю, за кілька тижнів чи місяців ми зможемо занести його до Книги Гінеса: близько 85-90% населення абсолютно не довіряють цій людині", - зазначив соціолог.

Коефіцієнт довіри до Ющенка склав - 1,75% і продовжує падати.

Крім того, за даними дослідження, різко впав рівень довіри до лідера партії "Сильна Україна", віце-прем`єра Сергія Тігіпка: якщо 3-4 місяці тому він міг конкурувати із Януковичем, то зараз ступінь довіри знизився.

Згідно з результатами дослідження, перше місце за рівнем довіри українців посів голова партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк: йому довіряє близько 40% населення.

Також Чурилов зазначив, що у порівнянні з даними 2-3-місячної давнини, різко впав рівень довіри і бажання голосувати за Партію регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News