Уряд погоджує витрати з МВФ

П'ятниця, 19 серпня 2011, 13:13

Україна узгодила з Міжнародним валютним фондом питання по дохідній частини в проекті бюджету на 2012 рік, а пропозиції по витратах зараз врегульовуються.

Про це заявила перший заступник глави адміністрації президента Ірина Акімова на брифінгу в п'ятницю в Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Вона нагадала, що Україна погоджує показники проекту держбюджету з МВФ.

"Нам треба обов'язково врегулювати всі питання не тільки з прогнозом макропоказників, але і з прогнозом витрат і доходів", - сказала Акімова.

При цьому вона підкреслила, що з колегами з МВФ тема доходів держбюджету на наступний рік вже врегульована.

"Зараз йде активна робота по врегулюванню наших пропозицій, пов'язаних з видатковою частиною (проекту держбюджету)", - сказала перший заступник глави адміністрації президента.

Акімова також сподівається, що проект держбюджету-2012 буде внесений до парламенту Україна вчасно.

"Те, що це (бюджетний процес) почався зараз, а не в кінці 2011 року, це дуже позитивний сигнал. Це означає, що уряд серйозно ставиться до підготовки найважливішого документу. Я сподіваюся, як і було заплановано, до 15 вересня цей документ буде внесений до парламенту", - сказала вона.

За словами Акімової, на даний час йде процес збору бюджетних запитів з регіонів. "Це робочий процес. Він йде планово", - підкреслила вона.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування