Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Акредитовану пресу не пустили на Львівський стадіон

П'ятниця, 19 серпня 2011, 19:40

Представників засобів масової інформації не пропустили на нараду з підготовки галузі охорони здоров’я Львівщини до Євро-2012.

Акредитованих журналістів не пропустили на нараду представники генерального підрядника з будівництва стадіону "Львів-Арена" (в приміщеннях якого відбувалася нарада) компанії "Альтком", повідомляє Zaxid.net.

Після 15 хвилин очікування біля входу на об’єкт до журналістів вийшов директор ФПГ "Альтком" Василь Огородник і пояснив, що для відвідин об’єкту журналістами відведено четвер.

Після цього спілкуючись зі своїми підлеглими Огородник двічі голосно вигукнув: "Преса не пройде!".

Невдовзі до представників ЗМІ вийшов представник компанії, яка займається експлуатацією стадіону, вибачився за "прикру ситуацію" і запропонував не реагувати на неї надто емоційно.

Видання зазначає, що 18 серпня засобам масової інформації Львова було розіслано прес-анонс і номер телефону для акредитації на нараду за участі заступника міністра охорони здоров’я Олександра Толстанова.

Організатором наради є управління охорони здоров’я Львівської ОДА, для представників якого ситуація з пресою також виявилась несподіванкою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування