Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бійці київського забудовника готуються до нового побоїща

П'ятниця, 19 серпня 2011, 20:22

Керівники скандального будівництва в столичному районі Троєщини укріплюють свої позиції, незважаючи на рішення Київської міськдержадміністрації.

Про це повідомляє кореспондент ТСН під час прямого включення з будівельного майданчика, на якому в четвер відбулася кривава сутичка.

"Жодного натяку на призупинення будівельних робіт, наразі, тут на Маяковського, 46, не спостерігається", - зазначив кореспондент.

"Навіть навпаки: приблизно півтори години тому над залізним парканом, який оточує будівельний майданчик з усіх боків, почали приварювати, так звану, "різанку". Простіше кажучи, залізний колючий дріт. З середини, за допомогою екскаваторів почали підсипати землю, створюючи справжній земляний бастіон", - розповів він.

"На початку сьомої години армійський намет, який був з ранку, перетворився на справжне наметове містечко", - повідомляє журналіст.

"Мешканці" наметового містечка підтягують до парканів вогнегасники, якими напередодні активно захищалися від місцевих мешканців.

Противники забудови, які у четвер обороняли територію від забудовників, збираються під парканом.

Наразі їх менше, ніж було напередодні (близько 500 осіб).

Як відомо, на Троєщині під час мирного зібрання громадян проти незаконоої забудови на учасників акції несподівано напали охоронці з будмайданчику.

Київська влада пообіцяла призупинити будівництво на два тижні до з'ясування обставин.

Українська правда. Київ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування