Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов думає, що опозиціонерів можуть знищувати фізично

Неділя, 21 серпня 2011, 09:48

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов не виключає спроби фізичного знищення владою лідерів опозиції.

Про це він заявив в ефірі радіо "Свобода".

На його думку, президент Віктор Янукович і адміністрація президента поставили завдання провести політичну розправу над лідерами опозиції.

"Вони ставлять завдання перед тим, хто називає себе "суддею" як у справі Юлії Тимошенко, так і у справах інших лідерів або представників опозиції, дати максимальний термін ув’язнення для того, щоб повністю прибрати їх із політичної арени", - сказав політик.

"Тому я не виключаю і спроби фізичного знищення", - додав Турчинов.

Він також повторив свою думку, що життя екс-прем'єра Юлії Тимошенко в СІЗО знаходиться в серйозній небезпеці.

"17 червня, у четвер, вона почала погано почуватися, навіть не змогла піти на прогулянку по в’язничному дворі і на всьому тілі з’явилися синці, тобто лопаються судини", - розповів Турчинов.

За його словами, Тимошенко не хотіла до цього привертати увагу і попросила адвокатів звернутися до суду з закритою заявою, щоб її особистий лікар міг її обстежити й зроити аналіз крові.

"17-го Кірєєв відмовив у цьому питанні. Це зробили знову 18-го зранку. Знову відмова. Тоді ми вже змушені були це робити в публічному процесі", - розповів політик.

Він також підкреслив, що Тимошенко "ніколи не буде пов’язувати стан свого здоров’я з питанням зміни запобіжного заходу".

"Вона ніколи не буде вимагати звільнити її з ув’язнення через стан здоров’я, тому що взагалі вона там незаконно перебуває", - наголосив Турчинов.

"У той же час для нас незрозуміла така формула геноциду і така формула знищення людини, яку сьогодні вони демонструють", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування