Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На форумі українців зник лист до Януковича

Неділя, 21 серпня 2011, 12:32

У суботу на Всесвітньому форумі українців зник відкритий лист правників до президента Віктора Януковича.

У неділю до делегатів форуму звернувся заступник Народного Руху України Іван Крулько і повідомив, що відкритий лист до президента з вимогою припинити судовий процес над Юлією Тимошенко зник.

"Підписи були зібрані, але якимось дивом під час збору цих підписів документ пропав зі стола реєстрації. Боюсь, що ми його не знайдемо, тому ті, хто підписав, прошу підходити і підписувати новий текст цього звернення", - повідомив Крулько.

На його думку, комусь вигідно, щоб лист, підписаний правниками, не потрапив до президента, повідомляє Gazeta.ua.

Водночас заступник голови Української всесвітньої координаційної ради Михайло Ратушний звинувачує координатора руху "Спільна справа" Олександра Данилюка у наданні ЗМІ неправдивої інформації.

"Це неправда, що я не пустив на форум "Спільну справу" і "Тризуб", - сказав він.

"Ситуація була така, що міністерство культури, розраховуючи, що буде президент, забрало у нас 400 запрошень. Коли вранці стало відомо, що Віктора Януковича не буде, нам вони вернули запрошення. Всі люди: і Данилюк, і "Тризуб" попали туди", - розповів Ратушний.

"Щодо Левка Лук'яненка. Він був одним з почесних гостей, але його виступ не планувався і він не зголошувався до того виступу", - сказав він.

Сам Лук'яненко зазначив, що не ображається через те, що йому не надали слова.

"Я – автор Акту проголошення України незалежною державою. Може, було б і справедливо, якби мені дали виступити. Але тут є представники із-за кордону, і я не став ставити питання про виступ ребром", - сказав він.

Лук'яненко також висловив думку, що влада не дослухається до пропозицій делегатів Всесвітнього форуму українців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування