Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція хоче заборонити акції опозиції на День незалежності

Понеділок, 22 серпня 2011, 14:21

Міліція має намір просити суд перенести акції опозиції у Києві на День незалежності.

Про це на прес-конференції сказав начальник Головного штабу Міністерства внутрішніх справ Анатолій Лазарєв, повідомляють Українські новини.

"Будемо звертатися в суд через Київську адміністрацію, будемо намагатися все-таки забезпечити самотужки й засобами, у тому числі й резервними, протидію створенню конфліктних ситуацій, все-таки або змінювати місця проведення заходів, або десь змінювати час проведення цих заходів", - розповів він.

Лазарєв повідомив, що в деяких випадках, відповідно до поданих заявок на проведення масових акцій опозиційними політичними силами, місця й час їх проведення збігаються із заходами, організованими владою.

"Низка цих заходів (опозиції) за часом і місцем перетинаються з державними заходами, які заплановані були набагато раніше... у тому числі на площі Михайлівській, на площі Софійській, на Майдані Незалежності, і зараз ми... моніторимо ситуацію, розробляємо додаткові плани, розрахунки, коригуємо свої розрахунки сил і засобів", - сказав він.

За словами начальника штабу, станом на 8:00 понеділка до Київдержадміністрації подано 18 заявок на проведення 24 серпня неофіційних заходів і акцій.

Як відомо, опозиційний Комітет опору диктатурі в Україні має намір провести заходи на 20-річчя незалежності й акції в підтримку екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: