Попов поки не просив суд втихомирити опозицію

Вівторок, 23 серпня 2011, 12:47

Київська мiська державна адмiнiстрацiя поки що не зверталася до суду щодо обмеження на проведення масових акцiй в центральнiй частинi столицi в День Незалежностi України, 24 серпня.

Як повiдомили агентству в КМДА, станом на 12.00 вiвторка таке звернення не було подано, повідомляє Інтерфакс-Україна.

При цьому в столичнiй адмiнiстрацiї не змогли сказати, чи буде взагалi такий позов.

Ранiше голова КМДА Олександр Попов повiдомив, що до мерiї надiйшло 23 заявки вiд рiзних громадських i полiтичних органiзацiй на проведення масових акцiй у День Незалежностi.

"Якщо ми їх вiзьмемо до уваги та реалiзуємо, то у нас державне свято в центрi мiста провести буде неможливо - нам треба буде на Троєщину їхати або якийсь iнший район", - пояснив Попов.

Тому органiзаторам акцiй мерiя має намiр запропонувати проводити свої акцiї в тих мiсцях, де не проводитимуться державнi або мiськi заходи з нагоди Дня Незалежностi.

Як повiдомлялося, Комiтет опору диктатурi в Українi, створений пiсля арешту екс-прем'єра Юлiї Тимошенко, закликав українцiв у день 20-рiччя незалежностi України об 11.00 зiбратися бiля пам'ятника Тарасу Шевченку, а потiм пройти маршем Хрещатиком.

Деякi ЗМI у вiвторок повiдомили про те, що заступник голови КМДА Олександр Пузанов провiв закриту зустрiч iз представниками Комiтету опору диктатурi, на якiй повiдомив про звернення влади до суду з проханням заборонити акцiю протесту опозицiї, заплановану на 24 серпня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування