Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович обіцяє війну тим, хто "ще не зрозумів"

Вівторок, 23 серпня 2011, 16:08

Президент Віктор Янукович заявляє, що боротиметься з корупцією у владі.

Про це він сказав, виступаючи на урочистому зібранні з нагоди 20-річчя незалежності України у вівторок.

"І в нинішній владі рівень корупції залишається критично високим. Я оголосив війну корупції, і це не просто гасло", - сказав Янукович.

"У цій війні не буде своїх і чужих. І хто ще не зрозумів, відчує це, як кажуть, на своїй власній шкірі найближчим часом. Це також моя відповідь тим, хто хоче політиканством і демагогією підмінити правосуддя. Заявляю відкрито: нічого в них не вийде. Досить жити за правилами політичного шоу", - додав він.

Янукович також назвав одним з найбільш успішних періодів в історії незалежної України рік свого першого прем’єрства.

"У 2003-2004 роках Україну почали визнавати як майбутнього центральноєвропейського осередку розвитку. Зростав добробут громадян, і це відчувала кожна родина", - сказав він.

"Ми мали шанс на прискорений успіх, якби не одне "але". Трагічна смерть журналіста Георгія Гонгадзе і наступний так званий касетний скандал стали приводом для тривалих боїв без правил за владу", - зазначив Янукович.

"Підміна реальної політики примітивним популізмом, ідеологічне шаманство і вождізм дестабілізували ситуацію. 2004 рік став роком своєрідного зламу", - додав він.

Янукович вважає, що після "помаранчевих подій" Україна пережила "5 втрачених років".

"Українська політика була перетворена на нескінченне ток-шоу, суспільство, як і в перші роки незалежності, було штучно занурене у дискусію про історію, що провокувало нові конфлікти і непорозуміння. Економіка увійшла в піке", - сказав він.

Янукович додав, що негативні наслідки вдалося подолати лише після президентських виборів 2010 року.

"Незалежна держава – це не подарунок на все життя. Незалежність потрібно доводити і змінювати щодня, це справа кожного громадянина", - сказав також він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування