Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв написав Януковичу, як він радий за Україну

Середа, 24 серпня 2011, 10:13

Президент Росії Дмитро Медведєв привітав Віктора Януковича з 20-ю річницею незалежності України.

Як йдеться у вітальному посланні Медведєва, розміщеному на сайті Кремля, за минулі два десятиліття розвитку України "досягнуто серйозного прогресу в справі державного будівництва, зміцнення демократичних принципів, реалізації значущого економічного потенціалу".

"Рік за роком підвищується конструктивний внесок України у зміцнення регіональної стабільності і безпеки. Зростає авторитет країни на міжнародній арені", - зазначив Медведєв.

"У Росії раді успіхам українських друзів, з якими нас об'єднують багатовікові принципи добросусідства, тісні духовні, історичні, гуманітарні зв'язки", - додав він.

Медведєв також вважає, що "насичений політичний діалог, продуктивна співпраця в різних сферах економіки, змістовна взаємодія в міжнародних справах дозволяють з оптимізмом дивитися в майбутнє російсько-українських відносин".

"Маємо намір і далі твердо слідувати шляхом поглиблення взаємовигідного партнерства, збагачення нашого порядку денного інтеграційними проектами - як на двосторонній основі, так і в рамках існуючих регіональних об'єднань", - йдеться у привітанні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...