Опозиція таки пройшла на Майдан. Готуються до концерту

Середа, 24 серпня 2011, 16:46

На площі Незалежності в Києві збираються прихильники опозиції.

У мітингувальників присутня символіка партії "Батьківщина", а також національні прапори України, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

На Майдані вже зібралося близько двох сотень прихильників опозиції, повідомляє УНІАН.

Час від часу мітингувальники скандують "Ганьба" і "Банду геть".

Разом з тим на Майдані йдуть приготування до організованого київською владою концерту з нагоди Дня Незалежності (початок о 17 годині), зокрема, час від часу на Майдані Незалежності на встановленій сцені перевіряють музичну апаратуру перед запланованим концертом.

Разом з тим уздовж вулиці Хрещатик влада організувала різні розважальні заходи, зокрема перед будівлею мерії проходить конкурс краси, конкурс танцюристів, і художників графіті.

Також уздовж вулиці встановлені кіоски з продажу продуктів харчування і напоїв.

Буквально в декількох метрах від цих наметів, а також імпровізованих баскетбольних майданчиків, на розі вулиці Богдана Хмельницького, міліція встановила кордон з бійців "Беркуту".

На площі Незалежності стоїть два десятка автобусів із співробітниками "Беркута" і п'ять автозаків. Бійці спецназу поки залишаються в автобусах.

Як відомо, після того, як колону мітингувальників на вулиці Володимирській заблокувала міліція, заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов закликав мітингувальників відправлятися різними шляхами на майдан Незалежності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...