Тимошенко піариться навіть на сторінках справи - регіонал

Понеділок, 29 серпня 2011, 21:14

Заяви захисту Юлії Тимошенко про зникнення зі справи понад 200 сторінок - піар-хід для дискредитації судочинства.

Таку думку озвучив депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, коментуючи заяву захисників Тимошенко про те, що нібито зі справи зникло 213 сторінок.

Олійник вважає, що такими заявами представники захисту колишнього прем’єра намагаються всіляко створити фон для того, що начебто справа фальсифікована, не говорячи при цьому по суті.

"Така тактика захисту Юлії Тимошенко була ще з самого початку процесу - будь-яким шляхом дискредитувати суд. В тому числі і шляхом таких непідтверджених заяв про те, що зникла якась частина аркушів справи", - цитує депутата прес-служба Партії регіонів.

Він навів приклад, як раніше захисники екс-прем’єра вже казали, що начебто є розбіжності в обвинувальному висновку, який є в справі, і тим, який їм видали на руки.

"Це чергова піар-кампанія для того, щоб дискредитувати судочинство", - підкреслив народний депутат.

Крім того, парламентарій зауважив, що такі заяви опозиції не можна сприймати як беззаперечний факт.

"Ми вже неодноразово бачили, що вони робили гучні заяви, підстав для яких не було", - зазначив він.

"Коли на попередньому слідстві ознайомлюються зі справою, то перше, що роблять юристи, - дивляться, чи всі документи на місці, чи повністю сформована кримінальна справа", - сказав Олійник.

За словами політика, в цьому випадку відповідь завжди знайдеться, коли факти буде перевіряти апеляція.

"Якщо сторони вкажуть на цей факт, апеляція перевірить і дасть чітку юридичну відповідь. А зараз захисники Тимошенко роблять заяви так, ніби це вже юридично встановлений факт. Це спроба втягнути суд на шлях дискусії там, де вона відсутня", - резюмував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування