Радник Кернеса, якому не вистачає грошей на дороги, регулярно виграє тендери

Вівторок, 30 серпня 2011, 12:47

Служба автомобільних доріг у Харківській області уклала низку угод на ремонт вулиць у населених пунктах на загальну суму 83,65 млн грн.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Підряди на 23,78 млн грн. отримало ТОВ "Паркінг+", засновником та директором якого до минулорічного призначення головою Департаменту будівництва міськради та радником мера Харкова з питань ЖКГ був Володимир Чумаков.

Фірма має відремонтувати в Харкові вул. Вернадського, вул. Гамарника, пров. Банний. В усіх тендерах єдиним конкурентом "Паркінг+" було комунальне підприємство «Шляхрембуд». З врахуванням цих тендерів, "Паркінг+" в 2011 році отримала будівельні підряди на суму 261,69 млн грн.

Між тим, Володимир Чумаков днями заявив, що у Харкові підрядники за свій рахунок ремонтують дороги у рамках пiдготовки до Євро-2012.

"З обiцяних державою 500 мільйонів гривень ми не отримали нi копiйки. Усi пiдрядники, якi працюють на сьогоднiшнiй день в мiстi Харковi, працюють за свої кошти, беруть кредити i так далi. Ми оплачуємо частину робiт iз мiського бюджету", – сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News