Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партійці Тимошенко знову зібрали послів, щоб розповісти про перспективи

Вівторок, 30 серпня 2011, 21:35

Без участі екс-прем'єра Юлії Тимошенко наступні вибори не можуть вважатися демократичними.

Про це заявив заступник голови партії "Батьківщина", колишній віце-прем’єр Григорій Немиря за підсумками зустрічі членів Комітету опору диктатурі з послами всіх країн-членів ЄС.

"Під час зустрічі ми обговорювали те, що наступні парламентські вибори не можуть вважатися чесними, прозорими та такими, що відповідають демократичним стандартам, якщо в них не буде брати участь лідер найбільшої опозиційної партії Тимошенко", - сказав Немиря.

Він також наголосив, що під час зустрічі йшлося, що з нинішнім керівництвом України, за умов, які склалися, "не можна вести справи як завжди".

За словами Немирі, усі члени Комітету опору диктатурі висловили свою зацікавленість у тому, щоб наближення України до ЄС не відбувалося за рахунок демократичних цінностей, прав людини та принципу верховенства права.

Також віце-прем'єр опозиційного уряду Борис Тарасюк повідомив, що під час зустрічі, крім судових процесів над Тимошенко та членами її команди, обговорювались події 24 серпня.

"І нас - опозицію, і послів ЄС хвилює питання: якою може бути реакція ЄС в разі найнесприятливішого розвитку подій в Україні", - сказав Тарасюк.

Як відомо, представники Тимошенко вже декілька разів збирали послів країн ЄС для обговорення питання судового процесу над екс-прем'єром.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування