Маєтки донецьких багатіїв закидали "коктейлями Молотова"

Середа, 31 серпня 2011, 11:24

Невідомі намагалися спалити три житлові будинки та адміністративну будівлю в місті Часів Яр (Донецька область) в ніч з 22 на 23 серпня.

За неофіційною інформацією "Острова", обстрілам "коктейлем Молотова" піддалися особняки й офіси, що мають відношення до представників місцевої влади.

Так, за словами джерела, невідомі намагалися спалити будинки колишнього мера міста Володимира Гірчака, гендиректора Часівоярського вогнетривкого комбінату Костянтина Третьякова, власника міської дискотеки "Шарк" Олександра Сорокіна та гендиректора ТОВ "Часівоярський ремонтний завод" Олексія Плосухіна.

Крім того, була здійснена спроба підпалити адміністративну будівлю Часівоярського вогнетривкого комбінату.

Факт спроби серійного підпалу житлових і адміністративних будівель підтвердив начальник відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області Ігор Дьомін.

При цьому в міліції відмовилися надавати офіційну інформацію про власників будинків, які намагалися спалити.

"У період з 24 години до першої години ночі невідомі особи здійснили спроби підпалити три житлових будинки та адміністративну будівлю. Невідомі особи кинули пляшки з займистою рідиною", - розповів Дьомін.

Начальник відділу повідомив, що жодна з будівель не постраждала, лише у дворі однієї з них поплавився пластиковий контейнер.

За його словами, експерти встановлюють хімічний склад запальної суміші, що знаходилася в пляшках.

Правоохоронцями проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до даних дій.

"Розшукуються особи, які вчинили протиправні дії... Вони будуть знайдені, не сумнівайтеся", - сказав Дьомін, зазначивши, що факти серійних підпалів у практиці донецької міліції зустрічаються вкрай рідко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News