Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович вселив президенту Польщі оптимізм щодо Тимошенко

Субота, 10 вересня 2011, 22:45

Президент Польщі Броніслав Коморовський оптимістично оцінює перспективи вирішення справи арешту екс-прем’єра Юлії Тимошенко.

Про це він заявив після зустрічі з главою Ради Євросоюзу Херманом Ван Ромпеєм, повідомляє УНІАН з посиланням на офіційний сайт Коморовського.

"Після розмов з президентом Януковичем можу мати обмежену, але обгрунтовано оптимістичну точку зору про перспективу розвитку ситуації (в Україні), також в контексті справи Юлії Тимошенко", - сказав президент Польщі.

Згідно повідомлення, Коморовський обговорював з главою Ради Євросоюзу ситуацію в Україні та підготовку саміту "Східне партнерство", успіх якого польський президент назвав важливим для "європейської перспективи" українців.

Коморовський повідомив, що в понеділок, 12 вересня, зустріч з главою Ради Євросоюзу проведе глава польського уряду Дональд Туск.

"Будемо продовжувати дії, які мають запевнити успіх "Східного партнерства" у Варшаві й такoж вихід України зі складної ситуації, в якій вона опинилася, на думку багатьох держав-членів ЄС, через справу Тимошенко", - сказав польський президент.

Він при цьому назвав "стратегічно важливою" для Польщі справу європейської інтеграції України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...