Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Рівненщині опозиціонери кликали всіх під Печерський суд

Неділя, 11 вересня 2011, 21:47

Опозиційні партії Рівненщини провели в неділю мітинг проти політичних репресій на майдані Незалежності обласного центру.

Серед організаторів – ВО "Батьківщина", "Свобода", Українська народна партія та "Народна самооборона", повідомляє Радіо Свобода.

До мітингу опозиційних сил, що входять до Комітету опору диктатурі в Рівненській області, приєдналися представники Народного руху України, партій "За Україну!", "Фронт змін", "Реформи і порядок", Партії захисників Вітчизни та Республіканської партії "Собор".

Серед виступаючих були народні депутати Тарас Стецьків і Сергій Прокопчук.

Прокопчук наголосив, що наступного тижня судовий процес проти Юлії Тимошенко має бути закінчений.

Усіх, хто співчуває екс-прем’єру, організатори мітингу закликали прибути в день оголошення вироку під стіни Печерського районного суду Києва.

Мітингувальники заявили свій протест діям української влади і висловили підтримку Юлії Тимошенко, Юрію Луценкові, іншим заарештованим членам уряду Тимошенко, а також представникам ВО "Свобода", "Тризуб" і "Патріот України", журналістам і блогерам, "проти яких чиниться тиск".

Вони закликали депутатів усіх рівнів, щоб ті дали оцінку "діям чинної влади".

З-поміж найчисельніших рівненських партій, котрі вважають себе опозиційними, участь у мітингу та підписанні резолюції не взяли лише представники "Нашої України". Мітинг завершився концертом української патріотичної пісні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування