Соціологи, що працювали з Януковичем, довідалися, що українці таки щасливі

Понеділок, 12 вересня 2011, 13:56

Більшість українців оцінюють економічне становище країни як погане, економічну ситуацію як нестабільну.

При цьому більшість вважають себе щасливими.

Про це свідчать результати дослідження громадської думки, проведеного компанією R&B Group з 12 по 22 серпня 2011 року. Результати дослідження представив журналістам на прес-конференції засновник групи компаній Євген Копатько.

Як передає Лігабізнесінформ, так, відповідно до результатів опитування, 70% респондентів оцінюють економічне становище України як у цілому погане, 25% як середнє і гарне.

Крім того, оцінюючи політичну ситуацію в країні, 63% опитаних відповіли, що вона в цілому нестабільна. 30% не змогли оцінити поточний політичний момент. 7% думають, що ситуація в цілому стабільна.

При цьому 56% респондентів вважають себе щасливими, у той час як 34% такими себе не вважають.

Коментуючи результати дослідження, Копатько звернув увагу на те, що в основному щасливими себе вважають молоді люди з вищою освітою, що мають високооплачувану роботу.

Він також звернув увагу на те, що такий високий рівень щасливих людей може бути пов'язаний з їх здатністю пристосовуватися до поточної ситуації.

"Ми вже живемо рівнобіжним життям. У нас у суспільстві є парадокс: величезна частина людей готова делегувати свої повноваження владі для того, щоб вона вирішувала їх проблеми. Але також значна частина людей... відповідаючи на питання, на кого ви покладете рішення своїх проблем, говорить: "На себе", - додав він.

Як відомо,  R&B Group під час останніх виборів працювала з Партією регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування