Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпка ніхто не тягнув у Партію регіонів

Середа, 14 вересня 2011, 12:58

Рішення про злиття Партії регіонів і "Сильної України" приймалося на рівні Миколи Азарова і Сергія Тігіпка.

Про це в інтерв'ю "Українській правді" розповів депутат-ветеран Партії регіонів Володимир Рибак.

"Наскільки мені відомо, вони обговорювали це питання вдвох – Азаров і Тігіпко. Сьогодні працює спільна комісія, яка визначає, яким чином можливе злиття. А злиття можливе шляхом вступу членів "Сильної України" у Партію регіонів", - розповів він.

За його словами, у себе на з'їзді "Сильна Україна" повинна прийняти рішення про саморозпуск, здати печатку і свідоцтво про реєстрацію в Міністерство юстиції, а потім рекомендувати своїм членам в індивідуальному порядку звернутися з заявою в Партію регіонів.

"Я думаю, що Тігіпко - людина здібна, і, цілком можливо, у керівництві Партії регіонів він буде одним із заступників", - відзначив Рибак.

На зауваження, що це не відповідає амбіціям Тігіпка, який з 2002 року хотів стати прем'єром, Рибак відповів "Ніхто нікого не тягне в Партію регіонів, ця справа суто добровільна. Я провів переговори з керівниками більше п'ятдесятьох партій про вступ у Партію регіонів..."

"...і вони починають розповідати: "От, нам дайте в списку 10%, нам дайте 5%". Я говорю: "Це не базар. Якщо у вас є здібні люди, вони будуть помічені". Так точно і зараз кажуть, що Тігіпко одержить 10% мажоритарних округів і 10% списку партії. А хто це сказав? Припустимо, 10% мажоритарних округів - це 22 округи. А чи є у них 22 людини, які здатні виграти вибори?", - запитав регіонал.

"А ми ставимо завдання в 2012 році виграти вибори у Верховну Раду. Ми цього не приховуємо. Сьогодні в нас у партії 1 мільйон 400 тисяч осіб. Тому нехай нові люди спершу вступлять у Партію регіонів, будуть проведені місцеві конференції, розглянуть їх заяви, і в списку їх виявиться дуже небагато", - відзначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: