Луценка не можуть обстежити, бо немає вказівки МОЗ

Середа, 14 вересня 2011, 16:54

Юрія Луценка не можуть вивезти із СІЗО до лікарні.

Про повідомив брат екс-міністра Сергій Луценко з посиланням на народного депутата Юрія Гримчака, який щойно відвідав Юрія Луценка у СІЗО.

Луценко зможе потрапити до лікарні тільки тоді, коли буде вказівка Міністерства охорони здоров’я, в який саме медичний заклад його необхідно відправити для обстеження та лікування.

"Рішення суду (про направлення екс-міністра до медичного закладу – ред.) є, дозвіл СІЗО є, але чомусь немає вказівки Міністерства охорони здоров’я, куди його везти", - сказав Сергій Луценка.

Він зазначив, що Юрій Гримчак поїхав у Міністерство охорони здоров’я, щоб з’ясувати це питання, пише УНІАН.

Нагадаємо, у середу прес-служба Державної пенітенціарної служби України розповсюдила повідомлення, що Печерський районний суд Києва 13 вересня надав дозвіл на інструментальне дообстеження стану здоров’я Юрія Луценка за межами СІЗО.

Рішення прийнято у рамках виконання рекомендацій комісії Міністерства охорони здоров’я України відповідно до запиту керівництва Київського слідчого ізолятора.

Проведення зазначеного дообстеження планується здійснити найближчим часом на базі одного із спеціалізованих медичних закладів охорони здоров’я Києва у складі комісії МОЗ України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...