Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-чиновника Тимошенко не пускають до лікарів

Середа, 14 вересня 2011, 19:32

Медичну допомогу колишньому в. о. мiнiстра оборони Валерiю Iващенку, який вже понад рiк перебуває в слiдчому iзоляторi, не надають.

Про це повідомив адвокат Іващенка Сергiй Фролькiс на круглому столі в Києвi на тему "Правосуддя по-українськи", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Медичну допомогу згiдно з дорученням суду не надають", - сказав адвокат.

За словами Фролькiса, конвойний полк "вiдверто саботує вивезення Iващенка з СIЗО до медзакладу".

Адвокат акцентував увагу на тому, що погiршення здоров'я його пiдзахисного стало наслiдком перебування пiд арештом.

"Цiла система спрямована на те, щоб людину визнати винною. Ось це найстрашнiше, що зараз вiдбувається в суспiльствi", - наголосив адвокат.

На переконання Фролькiса, аналiз розслiдування низки резонансних кримiнальних справ, в яких фiгурують колишнi чиновники, "надає можливiсть зробити висновок про те, що десь вiдбувається узгодження з якихось видiв питань".

"Хтось iнший, хто перебуває поза залою суду, режисирує", - заявив адвокат.

Як відомо, 20 серпня 2010 року Генпрокуратура порушила проти Iващенка кримiнальну справу за ч.2 ст. 364 Кримiнального кодексу (зловживання владою або службовим становищем).

Обвинувачений у листопадi 2009 року, обiймаючи посаду тимчасово виконувача обов'язкiв глави Мiноборони, пiдписав складений управляючим санацiєю "Феодосiйського судномеханiчного заводу" план санацiї.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування