Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов каже, що влада знайшла місце опозиції

Середа, 14 вересня 2011, 21:37

Чинна влада бачить тільки одне місце для опозиції - в’язницю.

Про це повідомив перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов в інтерв’ю телеканалу "Рада".

"Для того, щоби була якась дискусія, діалог між опозицією і владою, треба припинити політичні репресії, тому що коли лідер опозиції знаходиться у в'язниці… Кажуть, чому вас не налагоджений діалог? А з ким вести цей діалог?", - заявив він.

"Для того щоб вести дискусію з опозицією треба припинити перетворювати країну на тоталітарну, і тоді тільки можливий діалог, коли вийдуть на свободу політв’язні", - додав політик.

"Поки у нас йде наступ на демократію, свободу слова, вибачте, це не діалог, а це має назву конкретну, це репресії", - підсумував Турчинов.

Він уточнив, що "чинна влада бачить тільки одне місце для опозиції - в’язницю".

"Коли постійно падає рейтинг правлячої партії, зокрема Партії регіонів, вони вже починають бояться пропорційної системи, розуміючи, що ніколи не зможуть отримати перевагу навіть шляхом фальсифікації результатів виборів", - сказав опозиціонер.

За словами Турчинова, зараз в Україні відбувається повернення до часів Кучми, коли можна було заасфальтувавши дорогу, отримати депутатський мандат, "а потім "відбивати"» в парламенті ті гроші, які вклали на ремонт під᾽їзду чи на асфальтування дороги".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування