Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк намагається бути генералом і заповнити вакуум - БЮТівець

Середа, 14 вересня 2011, 23:00

Про вступ партійців з "Батьківщини" у партію "Фронт змін" мова не йде.

Про це заявив депутат від БЮТ Андрій Сенченко в ефірі 5 каналу, коментуючи заяву лідера "Фронту змін" Арсенія Яценюка про консолідацію його партії та БЮТу.

"Яценюк мабуть вирішив, що з'явилася надія на якийсь вакуум, який він намагається собою заповнити, але думаю, що це йому явно не під силу", - зазначив депутат.

"Якщо Арсеній Петрович напише заяву в первинну організацію БЮТ за місцем проживання, то напевно розглянуть його заяву", - заявив Сенченко.

Він також зазначив, що не вважає великою подією вступ до лав партії "Фронт змін" кількох народних депутатів.

"Я керую кримською партійною організацією партії "Батьківщини". У нас є й відтік, і приплив, і ми щодня приймаємо в партію людей, і це не є предметом обговорення на різних телеефірах", - сказав депутат.

"Тут два-три депутати з "Нашої України" вступили у "Фронт змін", це подається як знакова подія, яку повинна обговорювати вся країна. Це рядова подія, міграція в межах близьких політичних сил", - додав Сенченко.
 
"Ні про який вступ моїх колег з "Батьківщини" кудись в "Фронт змін" мова не йде. Це як жарт можна сприймати", - підкреслив парламентарій.

"Це за принципом: кожен солдат хоче бути генералом. Добре, що людина прагне до таких висот. І добре, що він хоче бути керівником великої політичної сили, але її треба вирощувати", - уточнив Сенченко.

Як відомо, Яценюк заявив, що єдине об'єднання, яке варто обговорювати, це консолідація "Фронту змін" і БЮТ.

"Об'єднання може бути тільки одне. Тому що будь-які дискусії про те, що партії можуть зливатися, їх немає. Об'єднання проходить наступним чином: якщо ви поділяєте ідеологічні цінності, якщо ви бачите, яким чином ми можемо перемогти, то тоді йде прямий вступ, або в одну партію, або в іншу", - пояснив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування