Литвин запевняє, що критика України не завжди об'єктивна

Четвер, 15 вересня 2011, 20:12

Критичні оцінки на адресу України не завжди є об’єктивними.

Таку думку озвучив спікер Верховної Ради Володимир Литвин у четвер під час зустрічі з генсеком ОБСЄ Ламберто Дзанньєром, повідомляє прес-служба спікера.

Говорячи про внутрішньополітичні процеси, Литвин зазначив, що Україна "перебуває у транзитному стані", і тому в організації життя країни є певні недоліки.

Разом з тим, підкреслив він, Україна послідовно здійснює демократичні реформи, і критичні оцінки на її адресу, на жаль, не завжди є об’єктивними.

В свою чергу, Дзанньєр наголосив, що метою його нинішнього візиту в Україну є "закладання основ тісного співробітництва на багато років".

На його думку, Україна під час головування в ОБСЄ "може забезпечити необхідне лідерство і визначити напрямки продуктивної роботи", відігравати провідну роль у розв’язанні конфліктів, зокрема, на пострадянському просторі.

На переконання Генерального секретаря ОБСЄ, вдале головування сприятиме посиленню авторитету України на міжнародній арені.

Він також наголосив на важливості парламентського виміру ОБСЄ, зазначивши, що у реалізації завдань, які покладені на організацію, необхідна підтримка парламентів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...