Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шкіль був п'яний за кермом - слідчий

П'ятниця, 16 вересня 2011, 12:50

Під час ДТП 6 травня народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Про це в інтерв'ю Фокус.ua розповів головний слідчий МВС Василь Фаринник.

"Наркологічне дослідження крові Шкіля показало, що в його крові виявлено 1,47 проміле етанолу - близько 150 грамів горілки", - сказав він.

"Ми провели всі слідчі дії та експертизи. Ще 13 липня кримінальну справу було закрито на тій же підставі - відсутність складу злочину, оскільки крім Шкіля ніхто не постраждав", - додав слідчий.

У той же час, за словами Фаринника, в діях депутата є ознаки адмінправопорушень за ст. 124 КУАП - "Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів" і ст. 130 - "Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп'яніння".

"Зазначені матеріали були виділені з кримінальної справи і направлені в Управління ДАІ Києва, де 22 липня були складені протоколи про адмінправопорушення. Зараз ці документи - в Голосіївському райсуді, судовий розгляд триває", - повідомив Фаринник.

Як вважає представник МВС, депутату загрожує або штраф, або позбавлення водійських прав на певний термін.

Нагадаємо, 6 травня близько півночі на столичній вулиці Камишинська, 4, автомобіль Nissan Qashqai, за кермом якого перебував народний депутат Шкіль, рухався з проспекту Науки, в напрямку вулиці Промислової.

З невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з іномаркою Volkswagen, що рухалася назустріч.

У результаті аварії Шкіль отримав тілесні ушкодження, які, згідно з висновком судмедекспертизи, відносяться до легких тілесних пошкоджень. 58-річний водій Volkswagen і двоє його пасажирів не постраждали.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування