Фірму, що друкує скандальні футболки, виселяють з приміщення

Субота, 17 вересня 2011, 18:33

Фірма "ПростоПрінт", яка друкує футболки "Спасибо жителям Донбаса", упродовж тижня має покинути займане приміщення.

Як розповів директор фірми Денис Олєйніков в інтерв’ю "Газеті по-українськи", відповідний припис він отримав у п’ятницю.

"Це триповерховий будинок на вулиці Садовій неподалік метро Славутич. Їм мало було того, що вкрали все обладнання. Пішла війна", - сказав Олєйніков.

Він також назвав дезінформацією заяви міліції про проведення з ним бесіди.

"Під час спілкування жодних претензій до дій працівників міліції власник продукції не виказував", - повідомляла прес-служба міліції.

"Це все брехня. Зі мною ніхто не говорив. Звичайно, що я маю до них претензії і буду мати їх надалі", - заявив Олєйніков.

Він повідомив, що скандальні футболки, які були повернуті міліцією після вилучення, вже продані.

"Усього за акцію продали чотириста футболок, виручили трішки менше 20 тисяч гривень. Навколо футболок вчора був дикий ажіотаж і дефіцит. Продали все, навіть найменші і неходові розміри. Найбільше просили "Спасибо жителям Донбасса" в різних варіаціях і "Кровосісі", - розповів директор "ПростоПрінт".

Він також зазначив, що під час вилучення футболок "хлопці з "Беркуту" робили свою справу".

"Єдине, що мене здивувало, начальник "Беркуту" на моє запитання - хто старший, відповів: "Ти знаєш хто і з ким тобі вирішувати цю проблему". Це зафіксовано на відео", - сказав Олєйніков.

Він заявив також, що наступного тижня представники фірми збираються в тур по регіонах.

"Будемо проводити акції, поки не продамо всі футболки, або поки в нас все не заберуть і не посадять в тюрму", - сказав Олєйніков.

На питання, чи погрожувала міліція особисто йому, директор фірми відповів: "Міліціонери погрожували не нам, а нашим партнерам - "Спільній справі".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...