Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нардепа-регіонала з сином підозрюють у стрілянині по людях

Середа, 21 вересня 2011, 09:21

Народного депутата від Партії Регіонів Володимира Личука та його сина підозрюють у причетності до стрілянини гумовими кулями по людях у Калуші на Прикарпатті.

Як повідомляє ТСН, молодик, нібито у присутності батька, почав стріляти по людях, які збиралися на похорон.

Народний депутат заперечує свою участь в інциденті.

Розслідування під особистий контроль узяв міністр внутрішніх справ.

Як повідомили кореспонденту ТСН потерпілі в Калуше, інцидент стався о пів на десяту вечора. Люди, які збиралися на похорон, вийшли з будинку на вулицю. До машини одного з них під'їхала інша машина, з якої вийшли двоє.

За словами очевидців, один із прибулих був дуже п'яний і злився на потерпілого за те, що той обігнав їх на дорозі. Почалася сварка. Згодом під'їхало ще одне авто, з якого вийшли двоє хлопців, один із них почав стріляти.

Постраждав 32-річний калушанин: у нього потрапило декілька гумових куль – у руку, груди й живіт. Лікарі запевняють, що поранення загрози здоров'ю не несуть.

Зараз потерпілий у лікарні, його опікує міліція. Поспілкуватися ні з ним, ні з його дружиною кореспондентам не вдалося, обоє дають свідчення правоохоронцям.

Як говорять очевидці, чоловіком, який був п'яний і затіяв сварку, був народний депутат від Партії регіонів Володимир Личук. А стріляв його син, не на камеру повідомили свідки.

Сам нардеп будь-яку причетність до інциденту заперечує і каже, що син участі в конфлікті також не брав.

"Історія трапилася з товаришем мого сина – Чепель Петром. Там напад був скоєний на його батька – Михайла. Син поїхав рятувати свого батька – подзвонив моєму сину. Син виїхав на своїй машині з номерами ВР 1173. Я на той момент був у глибокому сні, готувався до поїздки в Київ", - каже нардеп.

Єдине, чого не заперечує депутат, – що його син був там на машині з номерами від Верховної Ради, виписаними на самого Личука.

Міліція ж офіційно підтвердила лише факт конфлікту. Хто насправді стріляв і чи бачив це народний депутат, з'ясовує слідство.

Кримінальну справу порушено за фактом хуліганства з застосуванням зброї.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування