Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віце-мер Одеси після обшуку поїхав у невідомому напрямку

П'ятниця, 23 вересня 2011, 09:42

Віце-мер Одеси Микола Ільченко, у кабінеті якого напередодні був обшук, покинув будівлю Одеської міськради на невідомому автомобілі в невідомому напрямку.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", близько опівночі до будівлі мерії з різних сторін під'їхали два автомобілі, через деякий час вони виїхали, а з будинку міськради без свого підзахисного пішов адвокат Ільченко Вадим Димник.

Разом із тим, журналістам не вдалося зафіксувати, чи сів у якусь із машин чиновник, і хто його супроводжував.

Захисник віце-мера повідомив журналістам, що в четвер удень у кабінет Ільченка прийшли люди в цивільному, зайшли в кабінет і закрилися там. Як мінімум до 23.00 четверга в кабінеті тривав обшук.

У чиновника при цьому підвищилася температура, і йому викликали "швидку допомогу". Надавши першу допомогу чиновнику, медики поїхали.

Адвокат не зміг повідомити журналістам, які обвинувачення пред'явлені його підзахисному, і хто саме проводив обшук у його кабінеті.

При цьому, як пише газета "Сегодня" з посиланням на власні джерела, Ільченко був затриманий за підозрою в отриманні великого хабара.

Разом із ним затримані депутат міськради від Партії регіонів Олег Гоцуляк і начальник КП "Узбережжя" Олег Кухтей.

Співробітники департаменту інформації й зв'язків із громадськістю Одеської міськради як і раніше не доступні для коментарів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...