Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одесі партія Яценюка ініціює недовіру Костусєву

Субота, 24 вересня 2011, 20:36

В Одесі ініціюють проведення референдуму про недовіру міському голові Олексію Костусєву і дострокове припинення повноважень членів міськради.

Таке рішення було ухвалено на зборах членів територіальної громади 23 вересня в Одеському культурному центрі, в яких взяли участь понад двісті одеситів.

Як повідомили УНІАН в прес-службі міської організації партії "Фронт Змін", члени якої були ініціаторами місцевого референдуму, на зборах "затверджено склад ініціативних груп, які мають у продовж місяця зібрати серед одеситів необхідну кількість підписів на підтримку ініціативи".

Виступаючи перед присутніми, лідер фракції партії "Фронт Змін" Олександр Остапенко назвав низку причин, що підштовхнули городян до ініціації місцевого референдуму.

Це перш за все, зазначив депутат, "невиконання міським головою передвиборних зобов`язань, відсутність стратегічної перспективи розвитку міста і тотальне скорочення соціальної допомоги малозабезпеченим".

"З цим далі миритися не можна – члени міської територіальної громади мають право проголосувати за дострокове припинення повноважень тих, хто не дотримується своїх зобов`язань перед виборцями", - підсумував Остапенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування