Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тягнибока кажуть, що міліція влаштувала провокацію

Неділя, 25 вересня 2011, 21:23

ВО "Свобода" називає брутальною провокацією інформацію МВС про те, що в Умані в представників об'єднання були димові шашки й рогатки.

У заяві прес-служби "Свободи" йдеться, що учасники акції не порушували громадського порядку і не чинили спротиву співробітникам внутрішніх органів.

"Натомість, саме міліція, нехтуючи громадянськими правами українців і перевищуючи свої власні повноваження, застосувала силу проти мирних людей", - йдеться в заяві.

Журналісти, які були присутні на акції, можуть підтвердити, що мітингувальники жодними забороненими засобами не користувались і ксенофобських плакатів не тримали, зазначають у прес-службі.

"Свобода" також повідомляє, що неповнолітній Артур Кравченко, якого жорстоко побили співробітники міліції, а згодом з місця подій забрала "швидка", зараз перебуває в уманській лікарні.

"Міліціянти погрожували хлопцеві, намагаючись змусити його написати заяву, що важку травму він дістав нібито без участі "правоохоронців", - стверджують у прес-службі, зазначаючи, що в потерпілого, ймовірно, травма хребта.

Водночас Інтерфакс-Україна повідомляє, що затриманих членів ВО "Свобода" почали випускати з міського відділу міліції Умані.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування