Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди Балоги за 70 мільйонів укріплять береги закарпатських річок

Понеділок, 26 вересня 2011, 11:35

ДП "Об'єднана дирекція будівництва водогосподарських об'єктів Закарпатської області" за результатами тендерів 8 вересня уклала низку угод на берегоукріплення та захист від затоплення.

Загальна вартість угод становила 67,33 мільйона гривень. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

ВАТ "Хустська ПМК-240" за 29,2 мільйона гривень здійснить захист від затоплення паводковими водами р. Теребля в с. Кричево та захист від затоплення водами р. Тересва нижньої частини смт. Дубове Тячівського району.

ПАТ "Мукачівська ПМК № 77" за 23,57 мільйона гривень виконає будівельні роботи на  об'єктах: "Реконструкція приканальних дамб каналу Чаронда - Латориця Ужгородського району", "Захист від затоплення водами р. Визниця с. Кольчино Мукачівського району", "Регулювання і берегоукріплення р. Бистрик в с. Тур'я Бистра Перечинського району".

ПрАТ "Виноградівська ПМК №78" за 14,55 мільйона гривень здійснить реконструкцію правобережної дамби на р. Тересва в с. Вільхівці (ділянка №3) Тячівського району, захист від затоплення водами р. Тиса с. Костилівка та реконструкцію берегоукріплення р. Тиса в Рахові Рахівського району.

Всі три компанії пов'язані з міністром МНС Віктором Балогою та його партією.

Головні акціонери ВАТ "Хустська ПМК-240" Михайло Телеп'янович та ПрАТ "Виноградівська ПМК №78" Василь Попадинець є членами партії "Єдиний центр", лідером якої є Віктор Балога.

Більше 70% акцій ПАТ "Мукачівська ПМК № 77" належать родичам голови МНС Павлу, Лілії та Віталії Балогам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування