Донька Тимошенко: Сім років, сімдесят, чи сімсот - їм все одно

Четвер, 29 вересня 2011, 11:30

Донька Юлії Тимошенко Євгенія вирішила не виступати в суді, а написала своїй матері відкритого листа.

"Сьогодні я повинна була виступати в суді як захисник. Але я вирішила цього не робити. Я не буду звертатися до суду, тому що знаю, наскільки це марно. Сьогодні, Мамочко, я буду звертатися тільки до тебе", - йдеться у ньому.

Євгенія Карр зазначила, що пишається своєю матір'ю, оскільки вона "сильна людина".

"Але для мене ти - перш за все не лідер опозиції і не Великий Політик (вже вибач, що я так кажу). Для мене ти - моя маленька, улюблена мама. І я, може, як ніхто інший, знаю, чого коштує ця сила, ця незламність, ця гордість. Я пишаюся тобою, мамо... І коли ми приходимо ввечері додому після всього цього кошмару... ми не плачемо, мамо, чесно... Ми - тримаємося, ми пишаємося тобою", - написала вона.

Дочка Тимошенко також висловила впевненість у тому, що її мати "ні в чому не винувата".

"Я не розбираюся в газових контрактах, я не вивчала Кримінальний кодекс, але зате я пам'ятаю, як ти навчила мене любити цю країну, я знаю, як ТИ любиш її, я знаю, що ти ніколи і ні за що не зробила б боляче і погано Україні. Для мене це набагато важливіше, ніж сто тисяч кодексів, аргументів і кримінальних справ разом узятих", - зазначила вона.

"Мене журналісти іноді запитують: могли б Ви бути, як мама, як Юлія Тимошенко? Напевно, ні, не могла б... Юлія Тимошенко - лише одна... І навіть на кухні, коли ти з не з нами, ми тебе називаємо не мама, а Юля, як мільйони людей в Україні і в світі... Моя мама стала символом боротьби. Я не хотіла цього, але так сталося, і я пишаюся цим, пишаюся тобою", - додала Євгенія Карр.

"Коли я приходжу до вас з татом додому - мені назустріч вибігають усі твої собаки і ніби запитують - де вона? А я їх обманюю, кажу, що завтра прийде", - написала також вона.

"Скоро суд піде на нараду і оголосить свій вирок. Сім років, - як вони хотіли, чи сімдесят, або сімсот... Їм - все одно...", - йдеться в листі.

Дочка Тимошенко також зазначила, що не просить "милості у суду", бо знає, що їй "не потрібна милість від них".

"Я не прошу поблажливості, бо знаю, що ти - права і не потребуєш жодної поблажливості. Я не апелюю до совісті й честі, тому що для деяких в цьому залі це абсолютно чужі поняття…", - зазначила вона.

"Я просто хочу, мамо, щоб ти знала: що б не сталося в цьому залі, що б не сталося в цьому світі і на цій Землі - правда все одно переможе. Переможе правда і добро, а інакше не може бути. Я знаю, що все має бути добре і справедливо... Я вірю в це", - додала дочка Тимошенко.

Як відомо, у четвер донька Тимошенко мала виступати у суді під час дебатів, однак на засідання не прийшла.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...