Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віце-мера Одеси випустили з СІЗО

Четвер, 29 вересня 2011, 15:30

Віце-мерові Одеси Миколі Ільченко змінили запобіжний захід з утримання під вартою в Лук'янівському СІЗО на підписку про невиїзд.

Про це повідомив міський голова Одеси Олексій Костусєв, пише "Сегодня".

"Десять хвилин тому Апеляційний суд Києва ухвалив рішення звільнити Миколу Ільченка з-під варти. Це мудре і справедливе рішення", - зазначив Костусєв.

Адвокат Ільченко Вадим Динник повідомив, що запобіжний захід змінили, оскільки "не виявлено предмету хабара - грошей, які йому нібито передавали".

"На його особистих грошах, що були знайдені в його службовому кабінеті, не було жодних позначок або маркування, які роблять правоохоронці для того, щоб викрити факт отримання хабара", - пояснює юрист.

До того ж, за словами адвоката, стан здоров'я Ільченко був поганим, і подальше утримання його в СІЗО могло закінчитися для нього дуже сумно.

Як відомо, 22 вересня в Одесі правоохоронці затримали трьох чиновників: заступника мера Одеси Миколу Ільченка, керівника КП "Узбережжя" Олега Кухтея і депутата міськради Олега Гоцуляка. Генпрокуратура порушила кримінальну справу за частиною 3 статті 368-й - одержання хабара в особливо великому розмірі. Чиновникам загрожує від 5 до 10 років в'язниці з конфіскацією майна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: