Іванющенко відповів на чутки про купівлю "Динамо" (Київ)

Вівторок, 6 вересня 2011, 13:00

Народний депутат Юрій Іванющенко вважає неправильною реакцію опозиції, яка залишила зал Верховної Ради під час виступу Віктора Януковича.

Про це Юрій Іванющенко розповів журналістам в кулуарах парламенту.

"Трошки боляче було на це дивитися", - сказав він.

Поява цього депутата у Верховній Раді викликала великий ажіотаж серед журналістів, оскільки він приходить до парламенту дуже рідко.

Сам Іванющенко в розмові з журналістами був небагатослівний. Він відкинув твердження про свою надзвичайну впливовість.

"На що я впливаю? Я впливаю тільки на свою родину", - сказав депутат.

Іванющенко також відкинув, що має спільний бізнес із сином Віктора Януковича Олександром: "У мене взагалі жодного спільного бізнесу з сином президента немає".

На запитання, що відноситься до його бізнесу, депутат назвав підприємство "Азовмаш".

Пізніше він також визнав, що має інтерес у фірмі, яка орендує аеропорт "Жуляни". "Київ повинен мати нормальний аеропорт", - зазначив Іванющенко.

Він також відкинув чутки про намір придбати футбольний клуб "Динамо" (Київ): "Це неправда. Навіть розмов таких не було", - сказав він.

Депутат визнав, що мав проблеми із в’їздом на територію США, оскільки багато років тому для отримання візи звернувся до фірми, яка, за словами Іванющенка, "допустила помилку в анкеті".

"Вони сказали, що я працював якимсь заступником міністра", - зазначив Іванющенко.

На запитання, чи подобається йому те, що відбувається в Україні, і чи треба поводитися більш жорстко, Іванющенко відповів: "Жорсткіше вже не можна".

Більше детально про свої погляди Іванющенко пообіцяв розповісти в інтерв’ю "Українській правді", домовленість про яке була досягнута у Верховній Раді.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News