У Донецьку за "незалежність" допитали прямо в університеті

Вівторок, 6 вересня 2011, 14:14

Працівники міліції допитали голову Донецької міської організації ВО "Свобода" Артура Шевцова.

Про це повідомляє прес-служба "Свободи".

Представники Ворошиловського райвідділу Донецького міського управління  МВС на чолі із старшим дільничним інспектором майором І.В.Дешевим (інші відмовились назватися) 5 вересня допитували очільника Донецької "Свободи" просто в приміщенні деканату історичного факультету Донецького національного університету.

Зайшовши до приміщення деканату, де Артур Шевцов перебував у навчальних справах, працівники міліції примусили працівників університету залишити свої робочі місця та почали розпитувати про події, що сталися під час народного маршу 24 серпня у Донецьку.

На запитання методиста, чи є дозвіл від декана на допит студента в приміщенні приймальні деканату, інспектор відповів, що є, але документ відмовився демонструвати.

Також співробітники міліції провадили незаконну відеозйомку того, що відбувалося й вимагали підписати протокол про адміністративне правопорушення – участь у святкуванні Дня незалежності 24 серпня у місті Донецьку.

Нагадаємо, раніше донецька міліція викликала на допит члена обласного Комітету опору диктатурі Марію Олійник за "незаконне святкування Дня незалежності в Донецьку".

Як відомо, 24 серпня у Донецьку відбувся народний марш, проведення якого влада намагалася заборонити.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News