"Регіонал" подав до суду на Пшонку

Четвер, 8 вересня 2011, 15:41

Федерація профспілок України подала до суду позов про спростування "недостовірних даних", наведених генпрокурором Віктором Пшонкою.

Про це повідомляє прес-служба ФПУ.

Зокрема, ФПУ вимагає спростування заяви "щодо спробів незаконного відчуження майна ФПУ", зробленої Пшонкою під час брифінгу у четвер.

Раніше Пшонка заявив, що рекомендує голові Федерації профспілок Василю Харі більш виважено підходити до висловлювань на адресу Генпрокуратури.

"Я рекомендував би голові профспілок як народному депутату, як поважній особі більш виважено підходити до своїх висловлювань на адресу прокуратури", - сказав він, повідомляє Уніан.

За його словами, останнім часом чинне керівництво ФПУ "цинічно стверджує, що органи прокуратури безпідставно втручаються у діяльність профспілок і порушують кримінальні справи".

За словами генпрокурора, всілякі емоційні випади проти прокуратури не є виходом із ситуації навколо незаконного розпорядження з державним майном.

При цьому Пшонка запевнив, що "усі дії прокуратури ґрунтуються тільки на законності".

Як відомо, у липні представники прокуратури Києва намагалися вилучити документи у керівництва Федерації профспілок України, а у серпні податкова міліція захопила будівлю Федерації профспілок України на Майдані Незалежності у Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування