Пукач продовжує плутати сліди

Понеділок, 10 жовтня 2011, 14:05

У Печерському районному суді столиці продовжується допит колишнього генерала  Олексія Пукача, якого обвинувачують у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила журналістам адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко.

"Засідання розпочалося з того, що я продовжила ставити запитання обвинувачуваному. Підготувала на сьогодні понад 120 запитань, з них упродовж часу від початку засідання дотепер, до першої години, я поставила двадцять запитань", - сказала Теличенко.

Вона наголосила, що Пукач дає надзвичайно нелогічні відповіді, і, як і минулого разу, відповідає на інші запитання, а не на ті, які прозвучали.

"Намагається заплутати учасників процесу, розповідаючи про методи роботи підрозділу, який він очолював. Сподівається, напевно, що ми не знаємо особливостей роботи оперативних підрозділів", - сказала Теличенко.

В даний час у засіданні суду у справі Пукача оголошено обідню перерву до 14.10, після чого продовжиться допит Пукача.

Як відомо, Пукача звинувачують у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе, який  зник у Києві 16 вересня 2000 року. У листопаді того ж року в лісі Київської області було знайдено обезголовлене тіло, яке, за висновком експертів, могло належати журналістові.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування