Турчинов: коли провокації готує СБУ, їх важко уникнути

Понеділок, 10 жовтня 2011, 22:02

Повідомлення Служби безпеки України про підготовку терактів в суді над Юлією Тимошенко є провокацією.

Таку думку озвучив перший заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов в ефірі 5 каналу, коментуючи інформацію СБУ про підготовку теракту 11 жовтня.

"Коли провокаціями займається, як ми бачимо, СБУ, Міністерство внутрішніх справ, то, безумовно, їх важко уникнути", - зазначив він.

"Згадайте 24 серпня. Буквально напередодні масової акції опозиції, нашої мирної ходи, аналогічна заява СБУ: буде вибух в центрі міста. Вони там якусь оперативну інформацію отримали, навіть хлопців якихось там затримали. І, подивіться, знов та сама схема. Невідомо хто", - заявив політик.

На думку Турчинова, "це значить - громадяни нікуди не ходіть".

"Коли є інформація, то її на телебаченні не виставляють, а проводять оперативні заходи, беруть злочинців і це робиться таємно. І у цьому є професіоналізм. А коли робляться такі заяви, які крім паніки не можуть іншої мети мати, крім залякування людей", - заявив він.

"А те, що робиться - звичайна провокація", - додав перший заступник глави партії.

Як відомо, у понеділок ввечері джерело в СБУ повідомило, що пiд час ухвалення вироку екс-прем'єр-мiнiстру Юлiї Тимошенко у будiвлi Печерського суду можливе здiйснення терактiв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування