Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Навколо Печерського суду сиділи снайпери?

Вівторок, 11 жовтня 2011, 16:04

На багатоповерхівці навпроти будівлі Печерського суду облаштувалося кілька осіб, схожих на снайперів.

Стрілки потрапили до об'єктиву камери "5 каналу".

Водночас у столичній міліції запевняють, що снайперів не використовували.

"У складі міліції немає снайперів, вони є тільки у складі внутрішніх військ", - зазначив речник київського відділу МВС Володимир Поліщук.

Разом з тим, прес-секретар зазначив, що до використання снайперів через загрозу терактів під час виголошення вироку у суді над Юлією Тимошенко могла вдатися СБУ.

"Минулого разу журналісти помічали снайперів під час засідань у справі Тимошенко, а також у справі Пукача. Тоді це коментувала саме СБУ", - зауважив Поліщук.

Речник СБУ тим часом на дзвінки не відповідає.

Водночас, як повідомив прес-секретар київської міліції, наразі в Шевченківському райуправлінні перебуває вісім затриманих за перекривання руху на вулиці Хрещатик. Зараз на них складають адміністративні документи.

За словами Поліщука, там знаходяться і люди, які їх затримували: вони пишуть рапорти, складають адміністративні протоколи.

Окрім того, у райуправлінні перебувають два депутати від БЮТ – Андрій Павловський і Юрій Прокопчук, які цікавляться долею затриманих та слідкують за тим, які документи на них складають.

"Про заборону суду щодо проведення акцій у центрі міста було відомо ще вчора. Тому дивує, чому ці люди цікавляться затриманими і здійснюють певний тиск на правоохоронців", - зазначив речник.

Поліщук також додав, що п’ятьох активісток руху "Фемен", яких раніше було затримано, відпустили, попередньо провівши з ними профілактичну бесіду.

Водночас, як помітно на фотографії, зробленій кореспондентом "Української правди", в руках у "снайперів" - фотоапарат та відеокамера.

Українська правда

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування