Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Відомий рок-музикант написав сатиричну пісню про Путіна

Четвер, 13 жовтня 2011, 17:17

Відомий російський рок-музикант Андрій Макаревич в сатиричній пісні висміяв прем’єра РФ Володимира Путіна.

На відео, яке в інтернет виклав блогер Андрій Мальгін, Макаревич у пісні описує підготовку провінційного містечка до приїзду Путіна: "К нам в Холуево приезжает Путин, чтобы увидеть, как живет народ...".

Нагадаємо, 24 вересня на з’їзді "Єдиної Росії" президент РФ Дмитро Медведєв заявив, що глава уряду Володимир Путін повинен стати кандидатом у президенти країни від партії.

Пісня стала реакцією лідера "Машини времени" на таке рішення.

"Мені не дуже подобається все, що відбувається сьогодні. Нам вже розповіли, хто у нас буде президент. Але справа не в Путіні, а справа в тому, що є відчуття, що нас позбавляють залишків права вибору. От і все", - заявив Макаревич в інтерв’ю Радіо Свобода.

Пізніше сам Макаревич спростував іронічний підтекст пісні щодо Путіна.

"Я дивуюся, знаєте, чому? Ця пісня написана рік тому і взагалі звучить на концертах регулярно", - сказав музикант в коментарі РІА "Новости".

"Чого всі збожеволіли - я не дуже розумію. Вона написана давно, і я її співаю постійно", - продовжив він.

"Пісня зовсім не про Путіна, - наполягає Макаревич, - а про холуйське ставлення до начальства, прийняте в нашій країні на місцях".

Нагадаємо, у 2008 році Макаревич виступив на концерті на підтримку Дмитра Медведєва під час президентської кампанії. 

Президентські вибори в Росії призначені на 4 березня 2012 року. Новообраний глава держави виконуватиме свої обов'язки шість років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування