Томенко про правоохоронців: "якщо ви критикуєте владу, то ми йдемо до вас"

Четвер, 13 жовтня 2011, 17:01

Дії влади, яка використовує правоохоронні органи за принципом: "якщо ви критикуєте владу, то ми йдемо до вас", - є неприпустимими.

Про це заявив віце-спікер Верховної Ради Микола Томенко, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Сьогодні будь-хто з політиків, громадських діячів, бізнесменів, якщо дозволяє собі розкіш не погоджуватися з владою на центральному чи місцевому рівні, критикувати або ж виходити на акції протесту, потрапляє у сферу так званих розробок правоохоронних органів", - заявив Томенко.

Він зазначив, що всі незаконні перевірки, які відбуваються в ці дні, здійснюються для того, щоб знайти можливість через обшуки, тиск чи в інший спосіб примусити когось замовкнути.

"Вчора ми всі стали свідками безпрецедентної події, коли УБОЗ вдерся у приватне приміщення народного депутат Євгена Суслова, здійснив обшук та побив політика. Сьогодні вже стандартне для влади правило застосовано щодо лідера організації воїнів-афганців, яка активно виступає не тільки проти відміни пільг, а й проти політики чинної влади", - наголосив Томенко.

За його словами, фракція "БЮТ-Батьківщина" використає всі можливі парламентські важелі для недопущення продовження незаконних дій щодо опозиції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування