Афганці відпустили заблокованих податківців

Четвер, 13 жовтня 2011, 17:51

Члени всеукраїнської громадської організації "Ніхто крім нас" випустили зі свого офісу співробітників податкової міліції, які мали намір провести в цьому офісі обшук.

Колишні воїни-афганці протягом кількох годин утримували співробітників податкової міліції, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Народний депутат фракції БЮТ-Батьківщина Сергій Пашинський, який прибув на місце інциденту, звернувся до правоохоронців із вимогою залишити приміщення.

Він заявив, що в прокуратурі відмовилися прибути до офісу організації, як того вимагали прибулі до приміщення депутати.

"Ці люди (співробітники податкової міліції - авт.) підтвердили в інтерв'ю журналістам, що у них немає доручення слідчого. У нас є заява секретаря про побиття, тут скоєно злочин, але, на жаль, прокуратура виступає "дахом" для злочинців, які прикриваються посвідченнями податкової", - заявив Пашинський.

Він зазначив, що народні депутати зафіксували "факт злочину" і писатимуть заяву в прокуратуру щодо цього інциденту.

Депутат звернувся із вимогою до податкових міліціонерів, що перебували в офісі, і співробітників спецпідрозділу, які супроводжували їх, полишити цю будівлю.

Як повідомляла "Українська правда", вранці у четвер у квартирі голови організації "Ніхто крім нас" Олександра Ковальова розпочався обшук. Пізніше стало відомо, що обшук проводиться також в офісі організації.

За даними громадського руху "Спільна справа", під час захоплення приміщення було побито працівницю офісу Юлію Літохіну.

Під час обшуку обурені афганці заблокували працівників податкової міліції у приміщенні офісу.

Згодом прес-служба Київської податкової адміністрації повідомила, що співробітники податкової міліції Києва проводили обшук в офісі організації афганців "Ніхто крім нас" за дорученням колег із Донецьку та постанови Макіївського суду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування