Дружина: Луценко тримається на адреналіні

П'ятниця, 14 жовтня 2011, 16:05

Юрій Луценко на судових засіданнях тримається на адреналіні і не може дотримуватися дієти.

Про це сказала його дружина та захисник Ірина Луценко, інформує Gazeta.ua.

Вона зауважила, що на кожному засіданні суду в екс-міністра болить живіт.

"По ньому видно, що він терпить. Я на засіданні думала, що якщо будуть ще свідки, буду просити, щоб викликали швидку або якогось гастроентеролога. Йому дійсно погано, тримається на адреналіні", - наголосила Луценко.

Дружина екс-міністра розказала, що його в СІЗО не лікують.

"Я передаю йому медикаменти, які рекомендувала йому комісія Міністерства охорони здоров'я. Легше не стає, тільки гірше", - зазначила вона.

Луценко пояснила, що комісія її чоловіку рекомендувала подрібнене, дієтичне харчування – "їсти потрошку п'ять-шість разів на день, а він не має змоги цього робити, тому що кожного дня присутній на засіданнях суду".

В той же час державний обвинувач у справi екс-глави МВС України Юрiя Луценка Вiктор Клименко стверджує, що судове засiдання у п'ятницю вiдбувалося, як завжди, й нiхто про надання медичної допомоги не просив.

"У цьому засiданнi жодного клопотання про надання медичної допомоги не надходило, процес тривав у звичайному режимi", - цитує вiддiл зв'язкiв зi ЗМI Генеральної прокуратури України коментар Клименка у вiдповiдь на повiдомлення ЗМI про те, що Луценко на засiданнi вiдчув нездужання, інформує "Інтерфакс-Україна".

Водночас представник держобвинувачення зазначив: "Єдине, що можу сказати, Iрина Луценко (дружина Юрія Луценка - авт.) вранцi справдi зверталася до суддi з проханням вiдпустити її до лiкарнi, пiсля чого вона незабаром повернулася".

Як повідомляє прес-служба партiї "Народна самооборона", печерський районний суд Києва оголосив перерву в судовому засiданнi до 9:15 понедiлка, 17 жовтня.

Нагадаємо, як повідомляла "Українська правда", у п’ятницю Юрію Луценку стало погано в суді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування