Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЄС та США вже думають про білоруський варіант для Януковича і К°?

Середа, 19 жовтня 2011, 09:01

У Євросоюзі й США обговорюють можливість запровадження персональних санкцій у відношенні до осіб, які причетні до переслідування Юлії Тимошенко, та членів їхніх родин.

Про це заявив заступник голови партії "Батьківщина", екс-віце-прем’єр Григорій Немиря в ефірі "5 каналу".

"Мені відомо, що зараз обговорюється на відповідних рівнях і в Європейському Союзі, і в США не лише можливість принципово запровадження таких санкцій – вона існує, – але і які і проти кого", - сказав він.

"Я думаю, що так, як відбувалося с Білорусією, може розпочатися, вже найближчим часом, проти тих виконавців політичного замовлення президента Януковича, які всім відомі", - заявив Немиря.

"Йдеться про суддів одіозних Печерського суду, йдеться про слідчих прокуратури, йдеться про цю четвірку або трійку прокурорів, які були присутні на процесі проти Юлії Тимошенко; йдеться про таких одіозних фігур з прокуратури, як Ренат Кузьмін та інші", - пояснив він.

"І, безумовно, коли ми говоримо про сім'ю, може йтися і про членів сім'ї – а згодом Януковича і його самого", - зазначив соратник Тимошенко.

Немиря додав: "Я вже зараз знаю, що серйозно стурбовані бізнес-партнери деяких українських олігархів на Заході, які мають або спільні підприємства або плани таких спільних підприємств, що у випадку запровадження таких санкцій постраждають їхні економічні інтереси. Це серйозно".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...