Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ знають, що декому з влади буде складніше отримати візи в ЄС

П'ятниця, 21 жовтня 2011, 13:42

Європейські посольства ускладнили процедуру отримання віз для деяких українських чиновників, заявляє депутат Андрій Шкіль.

"Будь-який чиновник відтепер буде заповнювати більше документів, і це при тому що зараз діє спрощений режим", - розповів він у коментарі журналістам.

За словами Шкіля, "чорного списку" ще немає, але "є відповідні інструкції (щодо ускладнення процедури), які розіслані в посольства країн-членів ЄС".

Крім того, каже Шкіль, Держдепартамент США склав "список небажаних осіб для перебування на території США", а саме тих, хто, на думку Держдепу, був причетний до "рейдерських захоплень підприємств в Україні за останні 2 роки".

Депутат сказав, що не знає прізвищ чиновників, яким ускладнено в’їзд, але запропонував з’ясувати, "хто з держслужбовців не їздить до США і замість яких міністрів їздять їхні заступники",

"Якщо до кінця року уряд України і президент України не зроблять висновків з розмов, які він мав з представниками європейських країн, то санкції, звичайно, будуть", - додав Шкіль.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування