Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під СІЗО Тимошенко підтримували 70 пенсіонерів

Субота, 22 жовтня 2011, 21:33

Під Лук'янівським СІЗО, де утримують екс-прем'єра Юлію Тимошенко, пройшов мітинг на її підтримку.

Як повідомляє Gazeta.ua, близько 70 присутніх, в основному похилого віку, тримали прапори БЮТу, "Батьківщини молодої" та Коаліції учасників помаранчевої революції. Також був один прапор партії "Реформи і порядок".

Учасники акції тримали плакати з написами "Мудакович - параша, победа будет наша", "Спасибо тебе, спецназ, за дубинки и за газ", "На кожного Каддафі, Мубарака прийде і своя велика срака", "Янушеску - Чаушеску".

Мітинг пройшов біля намету "Батьківщини молодої". Його встановили члени організації після арешту Тимошенко. Намет прикрашений написом "Юля - ти не одна!". Присутні скандували "Юлі - волю!" та "Зека геть!".

Перед мітингувальниками виступив "бютівець" Юрій Одарченко. Закликав не припиняти боротьбу за звільнення екс-прем'єра та залучати до акцій протесту всіх знайомих. Також він висловився на підтримку екс-міністра МВС Юрія Луценка. Учасники акції почали вигукувати "Луценку - свободу!".

На автозак, який заїжджав до СІЗО, мітингувальники приліпили три наліпки зі зображенням екс-прем'єра. Біля входу у Лук'янівський слідчий ізолятор стоїть ваза з квітами. На ній - наліпки Тимошенко.

Члени "Батьківщини молодої" встановили перед шлагбаумом на в'їзді до СІЗО поштову скриньку для листів до Тимошенко. Мітингувальники крейдою написали на асфальті перед слідчим ізолятором "Юлі, Юрі, волю!" та "Банду - геть!". Наприкінці акції з вигуками "Юлі-волю!" та "Луценку - свободу!" пройшли вздовж стіни СІЗО.

Учасникам акції та перехожим роздавали листівки "Батьківщини молодої" з заголовком "Не бійся! Борімося разом!".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування